header_2

Cai de acces

– scari personalizate

Caracteristici: realizate din metal sau din lemn, cu rampe drepte, curbe sau cu trepte balansate, autoportante (trepte incastrate in unul sau in ambii pereti laterali), realizate in functie de spatiul disponibil pe care acestea trebuie sa-l deserveasca si bineinteles de efectul estetic dorit.

– porti personalizate pentru acces pietonal sau auto

Caracteristici: rama construita robust din teava rectangulara, stalpi din teava patrata sau rectangulara, umplutura portii din bare verticale sau insertii de tabla.

– punti pietonale

Caracteristici: picioare din profile metalice ancorate solid în fundaţia de beton de pe mal, cale de acces suspendata pe sufe metalice sau pe profile metalice, podet din lemn masiv.

Garduri

–  garduri din lemn

Caracteristici: montate pe stalpi metalici sau din lemn si construite din diferite tipuri de lemn (brad, stejar, etc.) acoperit cu un strat dublu de adezivi, care impiedica putrezirea lemnului si il protejeaza de factorii climatici externi; la cerere poate fi acoperit si cu vopsea.

– garduri din metal

 

Caracteristici: cu rame din bare sau teava, incadrate sau simple, sistem de prindere din platbanda, montate pe stalpi metalici, acoperite cu vopsea (diverse nuante).

– garduri mixte (din lemn si metal)

 

Caracteristici: cu rame din bare sau teava, incadrate sau simple, sistem de prindere din platbanda, montate pe stalpi metalici, construite din diferite tipuri de lemn (brad, stejar, etc.) acoperit cu un strat dublu de adezivi, care împiedică putrezirea lemnului si il protejeaza de factorii climatici externi, acoperite cu vopsea (diverse nuante)..

– garduri din gabioane

 

Caracteristici: durabile si solide, au rezistenta mare la apa, pot fi construite din piatra, caramida sau lemn oferind astfel un spectru larg spre realizarea propriilor idei de design, necesita intretinere minima.

Terase

– pergole deschise

Caracteristici: realizate din lemn, dupa preferintele clientului (orice dimensiune, model, forma, culoare).

– pergole inchise

Caracteristici: laturi inchise cu PVC, pereti trasparenti tip rulou, policarbonat sau alte solutii, care permit utilizarea pergolei si in sezonul rece; peretii pot fi demontabili sau fixati permanent.

– copertine

Caracteristici: fixe, realizate pe structura de lemn sau metal, acoperite de regula cu policarbonat.

Obiecte personalizate

– mobilier decorativ de interior

– mobilier decorativ de exterior

– mobilier uz veterinar

– corpuri de iluminat

fundal_sectiune_telefon

Contact

0744 308 964